četvrtak, 7. veljače 2013.

Ambijent za vjenčanje


Kako odabrati savršen ambijent i mjesto za dan vjenčanja?
Razmislite prvo da li želite tradicionalno vjenčanje ili vjenčanje na otvorenom.
Priprema jednog vjenčanja ima svoje dobre, ali i loše strane! Naravno da ste sretni zbog svega, no ruku na srce ima i onih stvari koje će vam zadati glavobolje. Recimo da je jedna od takvih, odluka gdje organizovati proslavu vjenčanja? Prilikom odlučivanja na prvo mjesto stavite broj gostiju, zatim u obzir uzmite sopstvene platežne mogućnosti, pa tek onda na red dolaze vaše želje. Njih stavljamo na posljednje mjesto, jer uvijek ih možete izbalansirati sa ostalim okolnostima, s obzirom da ovakve situacije zahtijevaju kompromise. 


Prevelika sala za manji broj zvanica rezultirat će hladnoćom i može otežati opuštanje prisutnih, jer će se teže odlučiti zaplesati na polupraznom podiju.

Restoran, hotel, svadbeni salon ili neka druga atraktivna lokacija izbori su oko kojih ćete imati dvojbe, a mi vam pomažemo da od ponuđenog ipak izaberete ekonomičniju, prihvatljivu i zanimljivu ponudu, zbog koje se nećete po kajati!

Restorani su preporuka mladencima koji namjeravaju organizovati nešto intimnije vjenčanje, u krugu najbližih, iako danas postoje restorani koji mogu primiti 200 gostiju i više. 


Za velika vjenčanja rješenja su hoteli, koji pružaju veliki broj pogodnosti i široku lepezu usluga. Nekad ćete doživjeti i po neko prijatno iznenađenje u vidu besplatnog noćenja u luksuznom apartmanu za mladence i tome slično.



Nadamo se da smo konstruktivnim idejama i rješenjima, bili od pomoći mladencima koji su u fazi odlučivanja i planiranja vjenčanja. Ako ništa, dobili ste smjernice kako trebate razmišljati, a to će za početak biti dovoljno kako bi ste pravilnom selekcijom došli do odgovarajućih rješenja.


Vaš eWedding

Nema komentara:

Objavi komentar