četvrtak, 7. veljače 2013.

Pozivnice za vjenčanje


Pozivnica za vjenčanje vrlo je bitan, ali i praktičan detalj


Gosti na vašem vjenčanju vjerovatno će u sjećanju sačuvati prekrasne trenutke, koji su obilježili najsretniji dan u vašem životu. Ukoliko ih počastite jedinstvenim pozivnicama, vjerovatno će ih čuvati godinama kao divnu uspomenu na vas, i vaš najvažniji dan u životu.



Pozivnica za vjenčanje vrlo je bitan, ali i praktičan detalj, jer vam pruža mogućnost da napravite popis gostiju, te odredite raspored sjedenja.

Koliko god je neophodno, da vaše pozivnice izgledaju originalno, toliko je važno, i ono što će u njima pisati. Klasični tekstovi su odavno prevaziđeni, pa se mladenci danas često odlučuju na stihove. 

Na pozivnici bi trebala stajati i imena osoba kojima je upućena, kako poslije ne bi došlo do zabune ko je pozvan, a tko nije. Navedite i punu adresu, te naziv opštine/restorana, gdje će se vjenčanje održati. Obavezno na koverti napišite ime osobe koju pozivate. Na kraju, ali ne manje bitno, navedite kontakt telefon na koji gosti mogu potvrditi svoj dolazak. 



Pozivnice je najbolje poslati dva mjeseca prije vjenčanja, kako bi gosti imali dovoljno vremena da potvrde svoj dolazak, a vi prikupili sve informacije potrebne za organizaciju vašeg dana iz snova.


Sretno...

Vaš eWedding

Nema komentara:

Objavi komentar